Monday, July 25, 2011

Titah Diraja vs Pak Li Kopitiam

salam readers...

pagi tadi bertempat di Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) UiTM Shah Alam kitorang kena ngadap DYTM RAJA DR NAZRIN SHAH IBNI SULTAN AZLAN MUHIBBUDDIN SHAH yakni raja muda negeri perak sempena titah diraja ape tah..hehe...teruk tak? teruk tak? aku memang langsung tak dengar ape yang DYTM tu cakap...huhu..sume pakat2 nguap je time baginda kasi titah...nak buat camne der...da ayat dia memang ayat istana kot..mane la kome ni paham..ngeh3..tak kisah la tu...yang penting dapat tengok raja muda perak yang ensem lagi vogue tu...nyeh3... ;p
so...ni la serba sebanyak gambar yang sempat dirakamkan bersama kawan2 aku yang tersayang...sayang ke? kehkehkeh..

geng sekepala

with eja n nani

uitm ade mineral water dow! osem!


rumate vs classmate
nik

then blah petangnye plak kitorang ade kuliah dengan puan yati bergabung meletop dengan dak kelas B..huhu..pum pang pum pang...kelas pun tamat...pas kelas ape lagi...hah..time untuk mencekik suda tibe...jeng3..kitorang decide nak makan kat Pak Li Kopitiam je..aku rase lau korang dak uitm s.alam mesti da bese dengar name restoran tu kan? kan? kan? hee..
pelagi...kitorang pun mencekik la...dan inila dia makanan yang di order...tadaaaaaa...

bilik 17 members

fiza n nurul a.k.a dak kecik

nik n me

mine - mee sup

mine - nescafe ice

golden rice - fiza

fiza punye

nik punye

fresh oren - nik

mee goreng mamak - nurul

soya pun nurul nak order..ish3

the kedai







the end

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...