Wednesday, July 6, 2011

meet ana konda


cik ana konda..single lg..hukhuk


Salam readers...

Ehem2...testing2...123...
Hehe…makin dekat nak tinggalkan putrajaya ni..makin sedih lak rase..
Kelmarin (050711) sempat la aku lunch dengan jie and fira kat kedai nurul..
Petang tu sempat tengok dorang maen futsal kat bangi…sonok2..
Menikmati detik2 terakhir kat sini…sob sob…sedih dow…siyes!
breakfast - crunchy popiah @ rasa

Esoknye  (060711) tanpa plan tibe2 aku rase cam nak ajak ana kua..
Ekceli aku nak g buat medical checkup kat mediveron alamanda tu..
Last2 tak leh sebab aku period..kata nurse kat situ lau period takleh buat checkup sebab nanti urine test tak lepas…hukhuk..postpone lagila jawabnye nih….hmm…
Oleh kerana aku da ade kat alamanda tu aku pun terus mesej ana ajak tengok wayang..
Dalam kul 1 kitorang jumpe..terus masuk wayang..tengok cite SEKALI LAGI..
Huhu..memang best cite ni..siyes..Simple but nice...
Sedih dow..aku ngan ana nanges tengok cite ni…hukhuk..
Well…aku kan kememe a.k.a kuat nanges…hikhik..
skodeng dan cermin

Pas tengok wayang dalam kul 3 kitorang g lunch…
Yang syoknye ana banje aku GCB kat mcD…eheheee…
Heaven2..lately ramai betul orang banje aku makan…
Sajela tu..dengki tengok aku slim sangat..hihi..
Pas makan..kitorang pusing satu alamanda…
Aku teman dak ana sopink…last2 aku pun tersopink sekali…
inila t-shirt nye..ade diskaun..eheh

Aritu dapatla baju selai….ngeeehe..
Duet nak gune untuk medical checkup aku gune buat beli baju..
Baek tak? Baek tak? Heeee…
kami dan baju

Penat gak pusing2 satu alamanda tu..walaupun takdela besa mane pun mall nye..
Tak pe2..buat kali terakhir…nikmati setiap detik kat putrajaya ni..
Hukhuk…sedih lagi…uwaaa..uwaa… =(
Papepun..aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kat ana sebab sudi luangkan mase bersama aku untuk terakhir kalinye…
Best sangat….kitorang spend 6 jam masa dating berdua aritu..huhu..
The end..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...