Wednesday, July 13, 2011

cikgu oh cikgu

salam readers...


harini auk dok dalam bilik aku (kolej mawar) sorang2 ngadap laptop...tapi broadband pinjam dak bilik aku punye..huhu...
kawan aku kat sebelah punye katil ni itdo..penat agaknye..puasa la katakan...huhu
aku bru je pas abes makan lunch tadi...pas buat appointment untuk medical check up aku...esok last kelas untuk minggu ni..
ari jumaat auk takde kelas...yahoooo..!
tapi yang tak bestnye bf ak lak takde minggu ni...bengang betul aku..
baru nak ajak menjelajah satu shah alam ni...
meh aku cite pengalaman aku dalam mase dua ari aku g kelas ni..
isnin cam bese je..kelas aku ade pagi n petang...
kelas pagi...instructional technology....serius....serius aku bosan giler dlm kelas,...ngntuk2 sume..
siap nguap2 lagi..punyela bosan...kehkeh...lecturer aku name Dr.Chan...
siyes dow...aku bosan tahap asbestos kelas tu...hukhuk...
petangnye pulak aku ade klas commerce dengan Pn. Yati...
pn.yati ni nmpk ok la...dia pun klaka orangnye...hopefully best la klas dengan dia nanti...
ari selasa..kelas aku ade pagi je..satu kelas je..dgn Pn.Rohaya...
pergh...cite pasal kelas semalam (marketing) memang aku malu jugakla...
sebabnye aku leh nanges dalam kelas semalam...sebab pe?
sebab semalam time sesi suaikenal aku citer pasal arwah cekgu aku time skool dlu...
arwah cekgu Wan Roseliza...hmm...tibe2 rase sebak je time cite pasal dia...
tak sedar tibe2 keluar je airmata aku ni...
yg takleh blah...ramai lak classmate aku yg menitiskan airmata jugak sebab dengar cite aku tu...huhu...
sori korg..aku bukan sengaje nak buat korang nanges...cume...aku sebak...
mengenangkan arwah yg da banyak berjasa pada aku...
semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkn dikalangan orang beriman...amin...
Al-Fatihah untuk arwah cikgu Wan Roseliza Abd Ghani..

cikgu..saya jadikan cikgu sebagai pembakar semangat saya belajar skrang...
thanks cikgu...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...