Friday, July 29, 2011

Johnny's again!

salam readers..

semalam (28julai2011) sekali lagi aku g makan kat Johnny's dan itu bermaksud ini da kali ketiga aku makan kat Johnny's dan d sponsor oleh kawan2 aku..
first aritu adik ipar Dot, second dengan kak Han..and yang third ni Nik banje..
macam yang aku cite sebelum2 ni..Nik adelah classmate aku merangkat roomate aku kat Uitm Shah Alam ni...
malas nak tulis panjang2..tapi..sebab musabab nape Nik nak banje aku adelah kerana beliau dapat gaji full untuk bulan Julai ni..
pergh..syok tuuuu..keje lapan ari pastu leh dapat gaji full ok?
korang ade? ngeh2...

muke lapor masing2

buat2 sebok

antu kamera

menu


suasana kedai

air kamiiiii
kuah  

dan bahan2nya adalah:
 





















dan hasilnya adelah:
 


adds on:
 

banana split yang sedap

nik buat muke tak puas ati je..hehe

oh..bahagianya da kenyang


erkk..Alhamdulillah...
ok..bye2 sume..
oops..pas makan kitorang g tengok wayang cite Captain America..
best gak cite ni...aku kasi 4/5 bintang untuk cite tu..
ok bye!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...