Thursday, August 18, 2011

saya sedih ni. da 25 tahun saya hidup. ni la 1st time.

salam readers..

jagalah kebersihan gigi anda


u ols..i sedih ni. da 25 tahuni idup kat dunia ni.
ni la 1st time doktor gigi cakap "gigi awak berlubang ni. kena tampal ni"
giler aah! tak pernah terlintas dalam idup i akan tampal gigi.
no la doktor..! no la! i tak nak.! i tak sanggup.
da 25 tahun i pegang rekod tak penah tampal gigi.
i maseh nak kekal kan rekod tu leh tak?
tadi i cakap kat kawan i " lau aku tak nak tampal leh tak?"
kawan i cakap " baek ko tampal. nanti lagi teruk tau"
eeeyuuww.!! i takot.
nanti gigi jadi itam. i tak suke.
kawan i cakap "ko jangan la risau. skang ni plaster tu kaler putih la"
i cakap "oh. tapi i tak mo jugak"
kawan i geleng je. hehe.
maybe dia da malas nak dengar bebelan i.
emm. i blom buat appointment lagi untuk tampal.
tadi baru cuci gigi je.
rase lagi lega. karies sume da tanggal.!
yey! boleh raya dengan hepi.!



tapi..









i tetap tak mo tampal gigi.!











doktor. leh tak saya tak nak tampal gigi?
leh la doc. leh la. plez..plezz. kamu jangan nakal. hehe





bubbye.!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...