Sunday, October 16, 2011

hepi bufday yol & kakngah

balik baru ni mak belikan kek n banje KFC sempena bufday yol n kakngah. ehem2. kak ngah tu saya la.! ehee. memang tiap2 tahun pun mak akan beli kek. teringat time kecik2 dulu. tiap kali bufday kitorang adek beradek, mak mesti buatkan kek untuk kitorang. siap ade kueh2 n jajan2 sampingan lagi untuk kitorang. sweet sangat mak kitorang. even kitorang tak pernah celebrate bufday kat umah dengan kawan2 atleast mak tak pernah lupe raikan sume tu untuk anak2 dia. hmm. bila la aku leh balas sume jasa2 mak ni. Ya Allah, Kau makbulkan la hajat hamba Mu ini. amin.

bufday girl n boy

the cake

thanks mak untuk sume ni. kak ngah saaaayang mak.! kak ngah harap kakngah dapat balas sume jasa mak pada kakngah. insyaAllah. moga Tuhan panjangkan umur mak dan murahkan rezeki mak. amin.^_^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...