Sunday, October 30, 2011

AFamosa Resort Melaka

salam readers.

hai sume.! pecer korang? eh eh. macam poyo je aku tanya cam tu. ecece. huh. da lame rase tak update blog. yela. blog jela tempat aku meluahkan rasa dan cerita. yiiha. ayat TIDAK BOLEH BELAH di situ ye. miahaha. lantak ler. blog aku, so aku punye suke la. sabtu 29 Oktober 2011, opis kakak ipar aku ade buat family day kat AFamosa Resort. time kakak ipar aku ajak tu. eksaited giler aku nak pegi. gile kau.! sape tak nak g bercuti. FREE lak tu. dala memang skang aku sangat2 perlukan cuti. eheh. maksud aku vacation la. huhu. walaupun sehari je. sumpah best.! rase tak puas mandi kat situ. 1st2 masuk pun aku da teruja tengok environment dia. cume parking jela takde. cam hampeh. huhu.  ni la serba sebanyak gambar yang sempat kitorang rakamkan untuk kenang2an korang. eceh. tetibe. enjoy.!


dak Qis masuk game ape tah

kami cume pemerhati tegar

pass

slps puas bermandi mande

hepi family

all gurlz

saranghae

bye2 afamosa

main entrance


haa. sebelah malamnya kitorang g makan ikan bakar lak kat umbai. pergh.! terbaek wok.! memang syok melayan ikan segar terbaek dari laut. ngeehee. lagi best bile MAKAN FREE. yariba2 andre2. sumpah mewah hidup aku cenggini.! malam tu kitorang melantak kaw2 punye. ngeehee. yang speselnye ikan bakar kat melaka ni makan dengan nasi lemak tau. adela dalam 10 bungkus kitorang hadap malam tu. miahahaha. makan budok. makan budok.!


nasi lemak limapulohsen

cicah ikan bako

jeli kelapa pandan

otak2 melaka. terbaek.!

smntara menunggu mknn smpai

feveret der. sotong celup tepung

ikan bako. ikan apetah nme beliau

kailan ikan masin

kupang sweet sour

burrp....alhamdulillah

after mencekik

adik aku dok teka teki dgn aku. ngah, menu ni ala2 ape? aku jawab ala2 thai kot. dia kata. salah.! ala.....kassiiimmm..nk terkeluar balik makanan aku dgr jwpn adik aku. sengal betul.! cis.!

malam tu pokai kakak ipar aku. adela dalam RM88.60 kena cas malam tu. hehe. thanks kakak iparku.!

sekian saja dari saya. melaporkan dari melaka bandaraya bersejarah. sekian.

p/s: aritu en.B ajak g genting ngan sunway lagoon. ish. tak sabarnye den.! ^_^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...