Tuesday, November 22, 2011

tahniah Harimau Muda.! aaumm.!!!


harimau malaya. harimau malaya. selamanya. selamanya.!
yeah.!! tahniah Malaysia sebab dapat pertahankan kejuaraan dalam sukan bolan sepak Sukan SEA 2011 semalam.! memang tak sia2 aku tinggalkan sume asaimen aku semata2 nak g sokong malaysia (psst. walaupun sebenarnya kat dalam bilik tv kolej mawar) je atleast aku ade semangat kesukanan yang tinggi. hehe. yedak? tinggi la sangat. memang tinggi. tu pun sebab semalam jerit sampai tak hengat. sambil melompat2 atas kusi. terkinja2 macam. erk..macam. erm. takmo la teruskan. hehe. tak kesahla. yang penting aku memang sangat bangga dengan dorang. esepecially Khairul Fahmi ngan Baddrol Bahtiar. hoh? ekceli aku elergik dengar name bad ni. muahaha. almaklumla. kisah silam. oops.! takmo2. no no.! papepun aku memang bangga dengan dua hero ni. fahmi sebab dia memang giler terror tangkap bola siot.! terus lekat je bola kat tangan dia lau tangkap bola. pergh.! memang terbaek. yang bad pulak. beliau memang seorang kapten pasukan yang excellent. sangat bersemangat. hebat. pergh.! terbaek dari padang.! leh tak gitu? hehe. tengok dia maen semalam buat aku terpikat lak dengan sorang lagi player malaysia ni. hoho.

dalam sakit2 jantung tengok bola semalam, ade jugakla cite yang tak best nak di ungkit kan. yela. korang tau jela kan. bape banyak peluang semalam patutnya malaysia dapat jaringkan gol.. tapi disebabkan fakri, sume peluang tu kita terlepas camtu je. tak tau la kenape. dulu time bf aku cakap fakri tu maen tah pape aku buat dek je. siap bekap dia lagi. tapi lepas tengok dia maen semalam. memang macam haram je. haha. lagi tak boleh blah, penalti pun dia boleh tak lepas. hadoi. memang spoil la mamat tu semalam. dala maen macam nak tak nak je aku tengok. bad maen lagi best. sian dia. asyik jatuh je. huhu. rase nak tolong angkat je. kihkih. gatai.!!

haa. lagi satu aku nak komen pengadil semalam memang tak adil la. macam ba alif ngang je. lau malaysia terus je kasi kad kuning. tapi lau indon lepas camtu je. padahal terang2 nampak sangat memang indon salah. ish2, memang berat sebelah dow. mesti da dapat makan rasuah la tu. bodoh betul. baek tak payah jadi pengadil. cam haram je care ko keje. huh.!

haha. aku lau bab komen memang juara. hehe. belum masuk bab keji mengeji. kikiki. kelas kau jah.! ayat tak leh nak gedik lagi ke baya oi. miahaha. eeh. aku punye suke la. blog aku. lau tak suke jangan bace. oke. ! papepun aku nak umumkan kat sini yang aku telah tambah koleksi player kegemaran aku skang. sape? nak tau ye? jap ye..




jeng..jeng..jeng...









hahaha. biala dia tak kacak macam apex. yang penting dia hebat.! hidup baddrol..!! lebiu.!!


MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA.!!




1 comment:

  1. baddrol mmg terbaik... pelapis yg baik....
    Hai...
    singgah tgk entry n klik2... sama2 jana tabung...
    jom usha iklan...
    Moga berjaya dgn nffng...
    Salam perkenalan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...