Tuesday, January 15, 2013

Soal Kawen Part ?? | Props photography

salam readers.

hai..hai..hai..

its only 3 weeks and 3 days left...

dup dap..dup dap..dup dap...alahai..cepatla plak rase masa berlalu..
huhu..hopefully sume nye berjalan seperti yang dirancang. amin.

okla. aku just nak share ni..yang kat bawah ni..saje je menggedik..takde keghoje..
(psst..padahal banyak kot keje tak setel lagi..theeheheee.) <------ dalam="dalam" iman...="iman..." p="p" senyum="senyum">
yg ni aku taip and print..then liminate..

so..igt nak letak skali ngan sudut guestbook nanti..

frame

model : otex

ekceli, tak penah terlintas pun nak buat mende alah ni. tapi bila da dok google itu ini terjumpe la plak blog yang citer pasal ni. tengok gambar dia pun macam syok je. tu yang tibe2 datang idea nak buat jugak. huhu. gedik!! >_<


okbye!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...