Wednesday, December 5, 2012

Bicara Tokoh bersama Tun Dr.Mahathir yang disayangiii

salam readers.

comelnye Tun M posing..thehehe

arini saya telah mengikuti parents saya ke Felda Kemasul, Triang, Pahang untuk majlis Bicara Tokoh bersama idola saya..ye..ye..saya tau dia juga idola kamu..kamu..kamu..mulenye memang malas nak join sebab ingatkan ini adalah perhimpunan politik..oh..nononono..saya tidak minat politik. rupenye ceramah dari Tun.M yang paling saya sayangiiii..hehe..sayang harusla begitu..thehehehe...
oh seperti biasa.hanya dapat tgkp gmbo beliau dr jauh. separuh pulak tu

kenapa saya suke Tun?? sebabnye pemikiran Tun sangat jauh. sejauh mane?? ooh..mungkin bukan sejauh dari bentong ke kemasul..tapi jauh ke depan uols.! siyesly Tun seorang yang sangat2 mengkagumkan saya. sume idea2 yang diberikan tidak terfikir oleh orang laen hokeh! he's so smart. saya ternganga mendengar bicaranya tadi # ok, ini tipu.
tidakla sampai ternganga. tapi memang awesome! takde satu pun katanya2 yang dapat saya persoalkan semula. sepertinya Tun mempunyai kuasa magik yang dapat membuatkan saya terpana sepanjang bicara itu dijalankan. # kenapela saya tidak begini ketika belaja..dush2!!
nampak kan..saya ternganga...aaaaa..

thehehe..papepun arini saya rase sangat bertuah sebab dapat berjumpe dengan idola saya ini. sebenarnya ade sesuatu yang ade pada Tun yang membuatkan saya teruja untuk berjumpe beliau.  wajah Tun mirip wajah arwah atok saya yang meninggal 9 tahun lepas. dan lagi satu..arwah atok sangat meminati Tun..and FYI guys, umur mereka juga sebaya. ah tibe2 jadi syahdu pula. i really miss my late grandfather..hmm..semoga arwah  atok dan wan tenang di alam sana.. # al-fatihah.

tak dapat begmbar ngn real, poster pun jadilaa.. 

tak sangka jumpe kakak angkat time skola dulu kat sini..lebiu kak faidz!

nota kaki: harap2 malam ni mimpi arwah atok n wan. siyes rindu merekaa...Tun pun boleh juge..thehehe..semoga Tun dikurniakan kesihatan yang baek dan dipanjangkan umur dan juga semoga impian Tun tercapai..aminn..
# salah satu impian Tun nak tengok orang melayu bersatu padu..

okbye!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...