Friday, July 24, 2009

KDN punya hal...




yoyo...testing2..123...haha...hehe..sedar xsedar da da 2 bulan lebih ak keje smbilan kt KDN ni..hehe..sonok bangat..!! kwn2 sume masyuk ngn otak gileer ak ni..staf tetap pun baek2 blaka..yg ak xle blah ngn sorg minah ni je..tp lme2 ak bleh ikut gak la care dia..huuhuu...meh ak introduce kn dorg ni sorg2...

EYQA - ha..dia ni from sarawak...baek bdknye...da bertunang..umo sme ak..dia ni lau keje mmg berdedikasi wa ckp lu...smpai kn kdg2 ak pun xlarat nk ikut care dia...dia ni sllu pakse ak tdo umah dia...hoho...jaat kn?? hehe..xpela..mrse gak ak dok umah pegawai...hehehe...abg ipar dia ni PTD beb kt KDN ni...hehe

KAK KINAH - haa..kak kinah ni klaka sket orgnye...kalut..ske ckp kuat2..ish3..lau dia da ckp 2 jgn sape mencelah...pastu kne bambu dgn dia punye...dia ni sgt mara klu tgk bnde2 brsepah...aritu dia siap tlg kmskn meja ak lg..heheh..kak kinah...kak kinah...dia da kwen pun..bru sorg anknye...lakinye polis lg kt seri kembangan...

BAKI - bdk baki ni muda sthun drpd ak...dia ni asal kelantan...wlupun dia muda pd ak..tp pemikiran dia mcm org tua...ske kc ceramah free kt ktrg...kdg2 syok gak dgr dia ceramah...haha...habit dia adalah dia ske jln kt tmpat org then kcau kita...ish2...ape nk jd la si baki ni...dia pgil ak akak...sje gatai je 2...hehe

YANEE - yanee ni lak ak da anggap mcm adik seniri je...sbb dia ni manje sket..ape2 hal je msti ngadu kt ak...pastu nk g mane2 msti ajak ak...aritu smpai ak tmankn dia raptai konvo kt pwtc lg...hehe..dia ni ske menjeling tau...si baki suke sgtla kcau si yanee ni...elokla 2..ak kwenkn jgk bdk berdua ni kang...

WANIE - wanie ni asal KL...bf dia keje oversea beb..dia ni muda lg..bru 21...hhohoo..brg2 dia kebanyakannye sume branded...well..besela...dpt bf high taste...hehe..wanie ni pun slh sorg musuh si baki ni...xbleh jmpe..mcm anjing n kucing...ish3...dia ni nmpk je cm ssh nk msuk..tp sbnrnye dia baek je..leh je on dgn dia ni..

KAK WANI - haaa...ni akak ak jgk...umo dia da 26...dia ni baek...kecik je orgnye...heheh..leh gak la msuk dgn kpale ak ni haa....

ABG LAN - abg lan ni slh sorg org kg ak...mksd ak dr negeri yg sme iaitu Pahang...tp dia org jengka...dia ni pun da kwen...ank sorg...dia ni kdg2 menyakitkn ati...ske ckp besa....tp ak ok je...

EDA - eda ni adek sme mentor ngn ak...dia ni baek...bdk kepong...ske la ngadu papehal dgn ak...lau ak xde je msti dia msg tnye ak kt mne...ish2...pntg ak ilang kejap...blum smpt ak duduk lg dia da tercongok kt meja ak....ish2...mcm2 perangai la..haha..

YEN - ni sorg lg adek mentor ak...dia ni bru 21...tp amboi gatai bleh thn...hahah..jgn mara ye yen...sj grau...ktrg suke kenenkn si yanee dgn dak yen ni...hehehe...bdk ni teror maen bowling beb..sllu strike je...jeles ak...hehe

MAT - ini sorg lg lepasan ijazah yg senasib dgn ak...msih mencari keje tetap..hehehe...grad UPM. hobi ske memancing...kwn baek dgn si midi...

MIDI - midi ni kwn dgn mat yg jgk grad UPM td...hhoho..ade degree jgk...tp smecm ak mseh mencari keje tetap...hehe...dia ni org terengganu...xpnh lepas loghat dia...hehehe...

USTAT - nme sbnr dia bknla ustat..ktrg je pgil dia cmtu sbb dlu dia amek pengajian islam kt UKM...dia ni kdg2 klaka jgk...tp serius jgk time bt keje...

YIE - yie ni plak best fren dgn si ustat ni td...dorg dok nyewa kt bangi same2...dlu pun sme u blaja...yie ni klu melatah mmg klaka..ak xle thn lau tgk dia melatah...hahahaa..yie2...

NAZ - naz ni baek...tp dia agak slow sket bt keje...tpxpela....2la cre dia...dlu diala org 1st yg ak jmpe time lapor diri...hehe...

P/S: rmai lg yg ak xcite dlm ni....antrenye jihan, ayu, bahiyah, yati, n dak2 boys yg laen....papepun ak hepi sgt keje kt cni....
luv u all..!! muah2!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...