Sunday, February 5, 2012

Baucer Buku 1 Malaysia

nila rhopenye baucer buku 1M tu..RM200

salam.
hai readers.
arini aku nak cite pasal baucer buku 1 malaysia.
haa..lau korang student mesti korang pun tau ape kegunaan baucer ni kan?
alhamdulillah. disebabkan skang aku masih bergelar student, so aku pun dapatla baucer ni.
hehe. best woo..leh beli macam2. lagi best woo oo oo..aku leh beli novel..ngeh2 ;p
thanks to gomen sebab kasi kemanfaatan ini.
aku bukan taknak beli buku akademik. masalahnya sume buku sem ni aku da beli.
so, aku gune la untuk beli stationary ngan ABM untuk kegunaan mengajar nanti.
insyaAllah...

kena beratur panjang kot nak bayar..sume pakai baucer..huhu

tengok.!

inila hasilnya..total baru RM150. lg RM50? ntahla nak beli ape..

and becoz of the amount, ak dpt member card dr popular bookstores.hehe

thank u Allah untuk nikmat ini. ^_^
kepada encik B thanks teman sayang. lebiu...jangan lupe baca Quran yang sayang kasi tu ae..huhu


nota: menyopingkan diri di popular bookstore sunway pyramid.

Friday, February 3, 2012

...

Ya Allah.


aku semakin lemah.
lemah menghadapi dugaan Mu.
andai saja ini takdir ku.
Kau tabahkanla hati ku.

andai dia bukan jodohku
Kau jauhkan dia dari hatiku
hapuskanla segala kenangan itu
agar aku bisa pulih semula

nota hati Elby

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...