Thursday, January 12, 2012

Restoran Anggerik, Seksyen 7

semalam ade reunion kecil2an dengan group lame.
tak ramai pun. 3 ketul manusia je yang join.
tapi sonok. 3 of us~

love them

tukang kua duet a.k.a banker

N.A.N.I

N.I.K


tomyam ke sup ni?

nasi goreng daging

add on - chicken wing

nasi goreng thai


makan2.i banje u ols.

mood: hepi
status kewangan: kopak *murah je la*
rasa: kurang garam
suasana: sejuk2 sepoi bahasa
overall: oke la!

medan ikan bakar serkam

upload gamba suda~











comments:
- service very bad
- lagi mahal dari umbai
- tak sedap mane pun
- nyesal makan kat sini
- raw materials tak fresh


p/s: baek korang g makan kat umbai lagi syok.

Saturday, January 7, 2012

jimba-jimba bersama tuttt...

jeng..jeng..jeng!!
malas nak taip. letak gambar suda..~

tongtongtongceng!
mcm kt oversea lak rse. eheh


selamber dlm umah bwk msuk kasut kan baya?

like like like!

yeah.! abes duet tp its cool bebeh.!

for mango lovers

merenung mase dpn yg erk..erk??

tgh pk cmnela nk kawen ni. kan b? kihkih



 sekian sajeeee..ok bye!!

p/s: lokasi IKEA, e-curve, the curve, ikano, shah alam.

Thursday, January 5, 2012

oh lelaki # suka-suka

No man has a good enough memory to make a successful liar. ~Abraham Lincoln
 salam readers. 
waa. baca tajuk pun korang da dapat agak kan ape yang bakal aku katakan? hehe. tetibe je otak ni terfikir nak tulis pasal ni. *macamdahtakdetajukyanglagibestkebayaoi".hehe. well. pompuan. besela tu. selalu nak tulis pasal keburukan lelaki. so do lelaki rite? eheh.

emm. ekceli ni lumrah la kot. lelaki ni memang suke menipu pompuan specially GF dia. konon2 bila tanye nape buat camtu sebab nak jaga ati kita la. *hoijanganingatkamibodohla*. agak2la weh. da tau taknak sakitkan ati kitorang..asal lu olang buat jugak. tak ke korang rase korang da cari penyakit tu? haa??

kekadang, aku pelik jugak dengan kaum adam ni. cakap kemaen tak suke kita buat itu ini. tapi bila time dia buat bende yang kita tak suke tu tak hengat.!! ish. tolongla bersikap adil wahai lelaki2 di luar sana. tak payah la korang nak nasihatkan kitorang lau korang seniri buat kesalahan yang sama oke.! mak letih dow~ *amektaglineboboi*. macam ketam aja anak dia jalan betul sedangkan dia seniri pun jalan senget.

lagi satu korang perasan tak, lelaki kalau menipu mesti last2 kantoi jugak. contohnye, kita tuduh BF kita ade pompuan laen. dia pun bekap baek punye diri dia cakap siap sumpah2 cakap "takde2, u la satu2nya buah ati pengarang jantung i". pergh.!! cair kot. besela pompuan kan. cepat sangat cair dengan kata2 manis gule2 kapas lelaki. percaya je ape laki cakap. tuptup. tak sampai seminggu memang betul tuduhan kita tu. kantoi pun sebab kebodohan lelaki tu seniri sebab nak menipu tapi tak tak pandai simpan.

bila da jadi macam ni. takkan kita nak lagi kat jantan tak gune camni kan? oops.! wahai kaum lelaki yang baca entry ini. tolong jangan emo. ini pendapat masing2 la kan. lau salah, maksudnya bukan korang la orang yang aku tengah cakap ni. korang nak terasa pehal? *cehbajetadelaorangnakbaceblogaku* pui..

pelik betul lelaki ni. bila kita nak tinggalkan dia sebab kesalahan bodoh dia tu, kemaen lagila dia merayu2 tolong jangan tinggalkan dia. tapi bila kita da terima dia semula, dia buat balik kesalahan yang same. so, dorang ni double stupid la kan? ahahaha. tapi aku tau, laki2 kat luar sane tengah ketawa bace entry ni sebab korang nak cakap kaum pompuan ni yang bodoh sebab mudah sangat percaya kan korang kan? hello brader. korang lagi bodoh sebab tak hargai GF korang yang sedia terima korang seadanya. even korang da tipu dorang, dorang still accept..sebab ape? sebab dorang sayangkan ko la bungukss.!!

wowowoww! aku bukan nak emo oke. ni just luahan ati aku yang kadang2 pelik tengok perangai sesetengah "jantan" ni. cakap je berapi, last2 ko pun same 2x5 tak boleh pakai. kemonla..kemonla..!! lau korang nak kaum pompuan ikut cakap korang, tolongla jangan menipu kitorang. fair la bro. pompuan ni bila sekali da kena tipu, susah kot nak percayakan korang semule. siyes.! aku tak tipu. pompuan senang memaafkan, tapi untuk melupakan ape yang korang da buat tu. amek mase seumo idup kot nak lupekan. 

so lelaki...please be nice to us. thank u. =)

p/s: tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun mati.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...