Tuesday, November 22, 2011

tahniah Harimau Muda.! aaumm.!!!


harimau malaya. harimau malaya. selamanya. selamanya.!
yeah.!! tahniah Malaysia sebab dapat pertahankan kejuaraan dalam sukan bolan sepak Sukan SEA 2011 semalam.! memang tak sia2 aku tinggalkan sume asaimen aku semata2 nak g sokong malaysia (psst. walaupun sebenarnya kat dalam bilik tv kolej mawar) je atleast aku ade semangat kesukanan yang tinggi. hehe. yedak? tinggi la sangat. memang tinggi. tu pun sebab semalam jerit sampai tak hengat. sambil melompat2 atas kusi. terkinja2 macam. erk..macam. erm. takmo la teruskan. hehe. tak kesahla. yang penting aku memang sangat bangga dengan dorang. esepecially Khairul Fahmi ngan Baddrol Bahtiar. hoh? ekceli aku elergik dengar name bad ni. muahaha. almaklumla. kisah silam. oops.! takmo2. no no.! papepun aku memang bangga dengan dua hero ni. fahmi sebab dia memang giler terror tangkap bola siot.! terus lekat je bola kat tangan dia lau tangkap bola. pergh.! memang terbaek. yang bad pulak. beliau memang seorang kapten pasukan yang excellent. sangat bersemangat. hebat. pergh.! terbaek dari padang.! leh tak gitu? hehe. tengok dia maen semalam buat aku terpikat lak dengan sorang lagi player malaysia ni. hoho.

dalam sakit2 jantung tengok bola semalam, ade jugakla cite yang tak best nak di ungkit kan. yela. korang tau jela kan. bape banyak peluang semalam patutnya malaysia dapat jaringkan gol.. tapi disebabkan fakri, sume peluang tu kita terlepas camtu je. tak tau la kenape. dulu time bf aku cakap fakri tu maen tah pape aku buat dek je. siap bekap dia lagi. tapi lepas tengok dia maen semalam. memang macam haram je. haha. lagi tak boleh blah, penalti pun dia boleh tak lepas. hadoi. memang spoil la mamat tu semalam. dala maen macam nak tak nak je aku tengok. bad maen lagi best. sian dia. asyik jatuh je. huhu. rase nak tolong angkat je. kihkih. gatai.!!

haa. lagi satu aku nak komen pengadil semalam memang tak adil la. macam ba alif ngang je. lau malaysia terus je kasi kad kuning. tapi lau indon lepas camtu je. padahal terang2 nampak sangat memang indon salah. ish2, memang berat sebelah dow. mesti da dapat makan rasuah la tu. bodoh betul. baek tak payah jadi pengadil. cam haram je care ko keje. huh.!

haha. aku lau bab komen memang juara. hehe. belum masuk bab keji mengeji. kikiki. kelas kau jah.! ayat tak leh nak gedik lagi ke baya oi. miahaha. eeh. aku punye suke la. blog aku. lau tak suke jangan bace. oke. ! papepun aku nak umumkan kat sini yang aku telah tambah koleksi player kegemaran aku skang. sape? nak tau ye? jap ye..




jeng..jeng..jeng...









hahaha. biala dia tak kacak macam apex. yang penting dia hebat.! hidup baddrol..!! lebiu.!!


MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA.!!




Saturday, November 19, 2011

Second Lover

jeng..jeng..jeng..
mempersembahkan. baby boy kami. eh. kami ke? okela2. dia punye. hehe.
tutup mata dulu. nak surprise2 ni. hehe.
k la. tadaaaaaaa.











my madu


yeyeah.! itu dia. second lover of my bf. hukhuk. skang aku terpakse kongsi kasih dengan mende alah ni la dengan bf aku. hukhuk. sedih. dia sanggup duakan aku. ngeh3.


alhamdulillah. dia da dapat ape yang dia nak. biala tak baru. tapi maseh cantek dan kacak lagi. okela ni untuk pertama kan. atleast lau hujan takdela dia ngadu dengan aku lagi dia basah kuyup. yedak?
i'm so hepi for him. aku tau dia memang nak sangat. tak putus2 aku doa, alhamdulillah. akhirnya impian dia tercapai jugak. Thank u Allah. ^_^


buat2 baek dgn madu

yeah! kacak siot owner madu i. meow.!

b, u kne adil tau. untuk i n madu i. janji tau.!


once again.

Alhamdulillah.

Monday, November 14, 2011

Kenape nak rahsia??

1st gmbr bersama ^_^ @putrajaya

ramai kawan2 yang bertanya kenape ko sorok sangat hubungan ko baya? kasitau jela kat sume orang. ape masalahnye??

haa..meh sini aku cakap kenape.



sebenarnya aku bukan suke2 nak sorok hubungan kami. aku cume nak jaga hati beberapa pihak. sape? haha. biarla rahsia. ekceli bf aku nak sangat kitorang kasitau sume orang yang kitorang kapel. cume aku yang taknak. aku belum ready la. aku rase tak perlu kot nak kecoh2 lau takat kapel je. laenla kawen tu kan. haa. barula syok nak kecoh2. yedak? haha. entahla. kadang2 aku kesian jugak kat bf aku. tapi nak buat camne kan. dia pun redha je dengan kehendak aku. malasla weh nak kecoh2. nanti becinta bagai nak rak. last2 takde ape susah jugak kan? nanti lagi payah nak jawab solan "weh, asal korang clash?". so, aku putuskan untuk sorok je dulu hubungan kami. tapi alhamdulillah. parents kami dua2 da kenal. so, takdela rase bersalah sangat kan setakat sorok dari kawan2?. hehe. tapi sampai bila kan aku nak sorok rahsia ni? haaa. biala Tuhan je yang tentukan. lagipun skang ni pun da ramai kot yang tau. lantakla. aku malas nak amek tau camne dorang tau. maybe sebab ade yang stalk blog aku ni kot. hehehe. yang bace tu janganla terasa lak ye. teruskan membaca. hehe.kadang2 rasa da macam artis lak bila tau ade orang stalk kita ni. heheheheeee. papepun, aku doakan yang terbaek untuk kami. doakan kami jugak ye stalker2 sekalian ;p


bye stalker.!!

Wednesday, November 9, 2011

miss u......B



"we may be far away..but our friendship remains true..i just wanted to say...I MISS YOU!!"

hmm. korang nak tau tak?disebabkan saya post ayat kat atas tu dalam status FB saya, encik B da fikir bukan2. dia tanya saya. sape yang sayang rindu tu? ish. kesitu lak difikirkan dia. actually memangla saya tengah rindukan kawan lama saya, tapi tak sangka plak dia sampai terfikir2 pada sape saya tuju ayat tu. hmm. kelakar plak rasa. kadang2 rasa senang jugak dalam ati ni bila tau dia risau. atleast saya tau dia benar2 sayangkan saya. saya bahagia. cuma kadang2 tu saya takut. takut encik B selalu fikir bukan2 lak kang susah. huhu. encik B saya nampak je dia camtu. rupenya stalker setia saya tau. hahaha. B..B..kelakar la B ni. semalam dia suh saya cite sape orang yang saya rindu tu. saya cite jela. da dia nak tau sangat. cume saya tau, lepas saya citer 2 dia agak kecewa sebab saya merindukan orang laen jugak selaen dia. lau pompuan takpela..ni laki kan. manela tak risau encik B saya tu kan. hehe. cakap pasal encik B, makin ramai lak dak skool saya yang da tau hubungan kami. hmm. tak suke sebenarnya. tapi nak buat camne kan. mulut tempayan boleh la kita tutup kan. lau mulut manusia ni memang tak la yedak? huhu. papepun saya belum ready lagi nak declare pada orang laen yang kami kapel. biarla masa yang tentukan segala2nya. saya taknak pisang berbuah dua kali. cinta bagai nak rak last2 habuk pun takde buat ape kan? kan? huhu. k la korang sume. bye.! ngantuk. tdo dulu.

assalamualaikum. selamat malam.

Tuesday, November 1, 2011

Kehilangan


sumpah.!
aku terasa kehilangan.
kehilangan sorang kawan.
yang dulu penah rapat dengan aku.
yang rajin melayan kerenah aku.
yang tak penah lupe untuk tegur aku di.......

tapi..
sejak berita itu.
dia terus menjauhkan diri dari aku.
ape salah aku.
aku cuma mahu berkawan seperti dulu.
kenape dia seakan menjauhkan diri dari aku?

kepada dia.
aku doakan dia bahagia.
disamping orang yang dia sayang.
aku mendoakan yang  terbaek untuk dia.

andai dapat rahsia ini ku simpan.
akan ku terus simpan.
agar dia tidak seperti ini kepadaku.

semoga bahagia sahabat =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...