Sunday, July 31, 2011

kadang-kadang


kadang2 aku rasa dia sayang giler kat aku..
tapi kadang2 dia tak sayang aku..
nape?
sebab dia selalu ignore ape yang aku rungutkan...
kadang2 aku kecewa sangat dengan perangai dia..
tapi nak buat camne kan..
da sayang...
tapi nape kadang2 aku rasa menyampah kat dia?
huhu..entahla..
aku redha..
andai dia takdirku...
aku terima seadanya..
kadang2 aku terpaksa ketepikan perasaan aku..
untuk hubungan kami...
takpela...mungkin itu yang terbaek..
aku harap dia tetap menyintai aku...
hingga ke akhirnya...
amin...


luv u B.. = )

Friday, July 29, 2011

Johnny's again!

salam readers..

semalam (28julai2011) sekali lagi aku g makan kat Johnny's dan itu bermaksud ini da kali ketiga aku makan kat Johnny's dan d sponsor oleh kawan2 aku..
first aritu adik ipar Dot, second dengan kak Han..and yang third ni Nik banje..
macam yang aku cite sebelum2 ni..Nik adelah classmate aku merangkat roomate aku kat Uitm Shah Alam ni...
malas nak tulis panjang2..tapi..sebab musabab nape Nik nak banje aku adelah kerana beliau dapat gaji full untuk bulan Julai ni..
pergh..syok tuuuu..keje lapan ari pastu leh dapat gaji full ok?
korang ade? ngeh2...

muke lapor masing2

buat2 sebok

antu kamera

menu


suasana kedai

air kamiiiii
kuah  

dan bahan2nya adalah:
 





















dan hasilnya adelah:
 


adds on:
 

banana split yang sedap

nik buat muke tak puas ati je..hehe

oh..bahagianya da kenyang


erkk..Alhamdulillah...
ok..bye2 sume..
oops..pas makan kitorang g tengok wayang cite Captain America..
best gak cite ni...aku kasi 4/5 bintang untuk cite tu..
ok bye!

Monday, July 25, 2011

Titah Diraja vs Pak Li Kopitiam

salam readers...

pagi tadi bertempat di Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) UiTM Shah Alam kitorang kena ngadap DYTM RAJA DR NAZRIN SHAH IBNI SULTAN AZLAN MUHIBBUDDIN SHAH yakni raja muda negeri perak sempena titah diraja ape tah..hehe...teruk tak? teruk tak? aku memang langsung tak dengar ape yang DYTM tu cakap...huhu..sume pakat2 nguap je time baginda kasi titah...nak buat camne der...da ayat dia memang ayat istana kot..mane la kome ni paham..ngeh3..tak kisah la tu...yang penting dapat tengok raja muda perak yang ensem lagi vogue tu...nyeh3... ;p
so...ni la serba sebanyak gambar yang sempat dirakamkan bersama kawan2 aku yang tersayang...sayang ke? kehkehkeh..

geng sekepala

with eja n nani

uitm ade mineral water dow! osem!


rumate vs classmate
nik

then blah petangnye plak kitorang ade kuliah dengan puan yati bergabung meletop dengan dak kelas B..huhu..pum pang pum pang...kelas pun tamat...pas kelas ape lagi...hah..time untuk mencekik suda tibe...jeng3..kitorang decide nak makan kat Pak Li Kopitiam je..aku rase lau korang dak uitm s.alam mesti da bese dengar name restoran tu kan? kan? kan? hee..
pelagi...kitorang pun mencekik la...dan inila dia makanan yang di order...tadaaaaaa...

bilik 17 members

fiza n nurul a.k.a dak kecik

nik n me

mine - mee sup

mine - nescafe ice

golden rice - fiza

fiza punye

nik punye

fresh oren - nik

mee goreng mamak - nurul

soya pun nurul nak order..ish3

the kedai







the end

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...